perjantai 10. tammikuuta 2014

Hyasintit tammikuussa


Hyasintit näyttävät viihtyvän hyvin näillä säillä myös ulkosalla.


Hyasintit kuuluivat tänä jouluna meidän joulukukkiimme, mutta aikansa kaikella. Juho alkoi muuttua niin nuhaisaksi niiden (?) takia että kukkien oli parasta siirtyä kuistille. Koristekaali olikin päässyt jo astetta huonompaa kuntoon, joten se sai siirtyä kompostiin (joka, uskomatonta mutta totta, on käynnistynyt uudelleen tammikuun aikana! Tänäänkin näytti olevan +40 astetta lämmintä mittarissa! No, kompostoimme sitten ilmeisesti tänä talvena läpi vuoden..! Hyvä tietysti niin!).

Päivittelin jo alkuviikosta, että arki on alkanut. Mutta ehei! Oikeasti se alkoi vasta eilen, kun esikoinen lähti mieltä kouluun aamulla ja oli herättävä jo 7:30 herättämään tytärtä ylös. Ehdimme kerrankin ulkoilemaan pihalla ennen ruokailua. Toki pyykinpesukone ja astianpesukonekin oli laitettu pyörimään. Ulkoilu on ihan piristävää, vaikka kurapuvun pukeminen onkin vähintäänkin ärsyttävää koska eletään tammikuuta! :( Minä kaipaan talvea ja lunta. Pulkkailua ja luistelua. Hiihtoa. Pakkasta!

Tänään opettelin "Mun sydämeni tänne jää" laulua lasten päiväuniaikana. Lupasin laulaa jotakin muistotilaisuudessa ja tuo tuntui hyvältä. Toivottavasti laulu sujuu hyvin huomenna.

2 kommenttia:

 1. Täälläkin odotellaan lunta vaikka talvesta en tykkää. On se kuitenkin lasten puoleen kivaa kun pääsevät laskemaan mäkeä ja tekemään lumitöitä :)

  Tsemppiä huomiselle, varmasti hyvin laulu sujuu. Se on kyllä niin koskettava kappale!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Mulla on ihan sellainen olo, että olen tulossa kipeäksi... Mut mennään särkylääkkeen voimin jos tarve vaatii!! Kappale on kyllä tosi kaunis ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)