keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Ruokatilan uusi hylly :)


Meidän ruokatilaan nakuteltiin viimein toivomani hyllylauta. Se on ollut ostettuna jo muutaman viikon, mutta sain "maalausinnon" vasta maanantaina. :) Ikeasta hommattiin jo aiemmin pari kannatinta ja sinne ylös Juho eilen sen sitten ruuvasi kiinni! :) Tykkään! Mä laittelin sinne jotakin emaliastiaa ym. mitä meiltä löytyi, mutta pihalta olisi tulossa vielä muutama kippo hyllylle lisää. :) Aika paljon hyllylle jo tulikin tavaraa, mutta mistä johtuu, että mä en huomaa ollenkaan minne olisi keittiössä tullut lisää tilaa??? Hmm.. :D
Ruokatilaan laitoin myös "uudet" verhot. Nämä on Raatilta meille kulkeutuneet, osin risaisetkin verhot, mutta kauniistippa ne sopi juuri tuohon, juuri näin tammikuuksi! :) Huomaan olevani aika "huoleton" verhojeni suhteen. Tämäkin verho on vaan viskattu tangon päälle, toinen keittiön verho on kiinnitetty neuloilla, olkkarin verhot on harsittu yhteen, toisessa sivussa roikkuu entinen pussilakana ja toisessa reunassa on aavistuksen liian lyhyet verhot... meininki on kuin Huvikummussa konsanaan... Näillä mennään! 

Kun nyt vihdoin sain maalattua tuon hyllylevyn, iski myös maalaamisen tarve muualle. Aloitin jo puusohvan pohjamaalausta, jatkan aina kun saan pikkuiset päiväunille, eiköhän se joskus tule valmiiksi asti? :) Sit tuo olohuoneen tumma seinä kaipaisi valkoista, ja eteistilat ja keittiön seinäkin tekisi mieli maalata. Värinä mielessä pyörii harmaa, mutta täytyy mietiskellä ja pohtia vielä Juhonkin kanssa asiaa.. Mutta joka tapauksessa, maalaaminen on niin kivaa!!! :D (Juho jopa joskus ehdotti siitä mulle toista ammattia... :P Rajansa kaikella sentään!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)