perjantai 17. tammikuuta 2014

Puurojuttuja ja tykkää blogistani fb:ssä! :)


Laiska pakkaspäivä! :)

Lapset kuuluvat liimaavan jotakin tallia olohuoneessa Iisan johdolla.. Hmm..
 Aamupäivä vietettiin perhekahvilassa, allekirjoittanut sai kuplasukat viimein valmiiksi ja päiväruuaksi tarjosin kaurapuuroa lapsille ja toki itselleni myös. Se on laiskan äidin pelastus, se puuro nimittäin. Mimosa söi pienenä reippaasti puuroa, mutta sitten tuli täysstoppi! Sen jälkeen meillä ei ole juuri puuroa syöty, aamupalalla syödään usein leipää ja jogurttia/viiliä tms maitotuotetta. 

Useat varmaan tietävät hetken, kun kotona ei ole "mitään ruokaa" ja silti sitä on jotakin ruuaksi keksittävä. Usein sellaisella hetkellä on ollut pakko turvautua eineksiin, joita on haettu pikaisesti kaupasta. Kuten nyt esimerkiksi spaghettipaistosta tai joskus hampurilaiset ja äiti on saattanut ostaa jopa pitsaa. Nyt tässä taannoin koin kuitenkin ahaa-elämyksen, että voisinhan tarjota myös noina "ei ole mitään ruokaa" -hetkinä puuroa. Ja nyt sitä puuroa on sitten keitelty aina välillä. :) Ja Mimosallekin on alkanut puuro maistumaan marjojen kanssa, ollaan laitettu kyllä ripsaus sokeria ja voisilmäkin. Kylläpä oli kerrankin hyvä ja terveellinen oivallus. Tulee samalla tyhjennettyä pakastimenkin sisältöä. Josta muistuikin mieleen, että sekin olisi tässä joku pakkaspäivä vielä sulateltava... 

Vaikka tänään tuntuu allekirjoittanutta laiskottavan pahemman kerran. Talokin on kuin pyörremyrskyn jälkeen, taas kerran.. Olen kuitenkin jotakin saanut aikaiseksi teidän blogin seuraajien iloksi. Tein nimittäin blogilleni sivut facebookkiin, jonka kautta blogiani voi jatkossa seurata! 


Sinne vaan klikkaamaan Tykkää! :)

Eipä tässä nyt tänään muuta ihmeempää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)