tiistai 26. marraskuuta 2013

Joulukukkia tunnelmaa tuomaan..


Eilisen postauksen jälkeen vaihdoin keittiön pöydälle valkoisen liinan ja johan muuttui sen myötä olokin paljon jouluisemmaksi. Olkoonkin vaan, että tuo muovi liinan päällä aavistuksen ärsyttää.. Mutta kun ei tässä nyt kerennyt vaaleaa/punaista kerniliinaakaan ostamaan, niin mennään nyt tällä. Ilman liinaa ei jaksa nyt olla ja toisaalta Aatos ja Mimosa sotkevat toisessa päädyssä syöttötuoleissaan sen verran paljon, että muovi on paikallaan... Eilen tehtiin myös pieni Tokmanni-kierros ja haettiin halpoja joulukukkasia sieltä. :)


Hyasintista (0,99e) pesin mullat pois ja laitoin sen tuohon vanhaan, osin rikkinäiseen, kannuun jossa on vettä. Kynttilän sydämet on ehkä meikäläisen makuun "liikaa" mutta poltellaan pois kaapista ja sitten joku pöytäkynttilä tilalle tuohon.

Sypressikin löysi paikkansa vanhasta kahvipurkista. Kolme euroa taisi maksaa. :)

Aamusella Aatos oli yhtä naurua, vaikka yö kuluikin tunteita näytellessä. Pikku-ukko olisi halunnut syödä tissiä koko yön ja sehän ei kyllä nyt valitettavasti onnistunut... En vielä haluaisi lopettaa imetystä, mutta öisin en enää jaksaisi. Tai olisi kiva nukkua, eikä olla kaveri tississä kiinni koko yön... Ja syyskuussahan meillä oli se yötissistä vieroittaminen.. Mutta enpä tiedä milloin tää taas muuttui ihan ruokahuolloksi koko yöaika... Murr! Tänään Juho sitten nukutti Aatoksen ja tissiä ei vilauteltukaan, sinne sammui lopulta väsynyt mies, mutta miten menee yö, sen näkee ajastaan...

Tälle viikolle riittäisi vielä muutama dead line.. Torstaina olisi lukupiiri, jonne pitäisi saada Viivi Luikin Varjoteatteri luettua (s. 76/264).. Sunnuntaiksi olisi tehtävä toinen villasukka kummitytölle valmiiksi.. No, eiköhän nuo kerkeä tekemään. Lauantaina alkaa kirpparipöytä muutamaksi viikoksi ja hinnoittelut ovat vielä ihan käynnistymättä, sunnuntaina pitäisi laittaa Iisan huoneeseen uusi laminaatti. Eli käytännössä sitä ennen olisi entinen lattia purettava, liukuovikaappi-järjestelmä purettava ja vietävä uuteen paikkaan, lisäksi kaapeista olisi tietenkin raivattava kaikki muuttolaatikoihin säilytykseen ym. huone tyhjennettävä. :O :D Uuh! En ajattele sitä vielä! Huomenna edessä olisi Iisan luokan pikkujoulut+korttien askartelutalkoot jonne vien osan perheestämme, mutta karkaan myös käymään omassa harrastuksessani, kun tänään sain kuulla pääseväni tekemään vuorostani kylpyhuoneeseen mattoa... Ei tule tälläkään viikolla tylsää. :) Nyt Varjoteatterin kimppuun..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)