keskiviikko 6. marraskuuta 2013

2 vuotta tuli täyteen ;)

Blogin synttäripäivä meni vähän vilahtaen ohitse. Monenlaisia deadlineja oli kertynyt mm. käsitöihin ja lukemiseen liittyen, joten virallisena synttäripäivänä 3.11.2013 en kerennyt minkäänlaista postausta kirjoittamaan aiheeseen liittyen. Mutta koska edelleen jaksan olla kiinnostunut kaikenlaisista tilastoista, teen tämän jälleen, vaikka itseäni ilostuttaakseni! :D Aiemmin tilastoja on tarkasteltu mm. seuraavissa postauksissa: 1 v synttärit ja 40355 Kuka sinä olet? 

Postauksia on tällä hetkellä tullut julkaistua 428 kappaletta, blogini lukijoiksi on kirjautunut 39 seuraajaa, mukavaa että teitä on jo noinkin paljon ja lämpimästi tervetuloa uusille lukijoilleni! :) 

Kaksi vuotta vanhassa Helliä hetkiä, karpaloretkiä -blogissa
on vierailtu 6.11.2013 klo 0:25 mennessä
67918 kertaa
viime kuussa kävijöitä on ollut 3484
sivun katselut eilen 109
ja tänään huimat 193!

Eniten kävijöitä on ollut tietenkin Suomesta, mutta kärkikymmenikössä ovat myös Venäjä, Saksa, Britannia, Espanja, Ranska, Belgia, Alankomaat, Ruotsi ja Yhdysvallat.
Näiden lisäksi enemmän ja vähemmän satunnaisia vierailuja on tullut ainakin seuraavista maista, Palestiina (Hienoa google, vaikka Suomikaan ei maata virallisesti edes tunnusta, tunnistat sinä sen! Erinomaista!), Kiina (olen luullut että siellä on aika kova sensuuri, mutta ilmeisesti ei?), Romania, Irlanti, Itävalta, Chile, Marokko, Vietnam, Argentiina, Intia, Japani, Thaimaa, Brasilia, Kroatia, Turkki, Hong Kong, Tanska, Arabiemiirikunnat, Ukraina, Kypros, Indonesia, Serbia, Tsekki, Kreikka, Sveitsi, Italia, Bosnia & Herzegovina, Puola, Unkari, Malesia, Norja, Viro, Kazakstan, Saudi-Arabia, Etelä-Korea, Kanada, Valko-Venäjä, Taiwan, Australia... Se mitä tai miksi kyseisistä maista blogissani on vierailtu jäänee hämärän valtaan, useammassa maassa kun nuo aakkoset eivät osu kohdalleen, kielestä puhumattakaan... 

Koko ajalta suosituimmat hakusanat ovat olleet
helliä hetkiä karpaloretkiä 2387 kpl
helliä hetkiä 1015
karpaloretkiä 390
helliähetkiäkarpaloretkiä 245
junasukat 210
ristiäskutsu 197
helliä hetkiä karpalo retkiä 184
jouluaskartelu 103
helliahetkiakarpaloretkia.blogspot.com 78
helliä hetkiä, karpaloretkiä 62

Mutta myös: retrolöydöt kirpparilta, kalenteripyyhe, 1v 4kk, runo ristiäskutsuun, vauvan isä on punapigmentti (joka naurattaa mua kerta toisen jälkeen :D), jekovit+suklaa, tosin satoi aika lailla, helpot virpomisvitsat, niin ett' keskiviikkona, vaipat mukaan kyläreissulle, luomumaito korvatulehdus, Naapurin ruohonleikkaus puoli yk..., eppu nuotio osaan myllätä, jne!

Koko ajalta suosituimmat tekstit ovat olleet

Tämä blogini toinen vuosi on ollut elämäni rankin. Suurimpana menetyksenäni äidin kuolema, johon liittyviä fiiliksiä on ollut kanssanne pakko jakaa, kirjoittaminen on auttanut kovasti surun käsittelyssä. Vuoden aikana tuli vieteltyä viime kevät ankaran vatsatautikierteen kourissa, jonka kaltaiseen ei toivottavasti enää koskaan tarvitse joutua! Vuoden aikana on juhlittu myös syntymäpäiviä, esikoinen täytti yhdeksän, keskimmäinen kaksi ja nuorimmainen yksi. Minä olen aloittanut uuden harrastuksen, sen kutomisen ja lisäksi lukupiirin. Kävimme perheen kanssa lomailemassa Rodoksella sekä syksyllä pienellä reissulla Tallinnassa. Lisäksi on opeteltu myös leivinuunin lämmityksen saloja, leivottu ja eletty tätä ihanaa arkea. Niin, ostettiinhan se tonttikin. :) Siinä päälimmäiset jutut, jotka tulee vuodesta mieleen. Blogistahan sitä voi sitten palata kaikkeen niihin, mistä nyt ei ole oikein mitään muistikuvaa! ;) 

Mukavaa, että olet ollut seuraamassa Helliä hetkiä, karpaloretkiä -blogia! :)

Olisiko jotain toiveita, esim. arvontaa tai jotain mitä haluaisit?
Ja jos arvontaa toivotaan, niin palkintoideoitakin otetaan vastaan? :)

Anne

4 kommenttia:

 1. Arvonta ja villasukat palkinnoksi! :D. Mä heitin haikeat jäähyväiset sukkamestari-mummuni kutomille villasukille keväällä - mummu nukkui pois 20 vuotta sitten - sukat tulivat käyttöön muistaakseni -96 kun sain ekan lapseni. Pitkään ja hartaasti siis palvelivat. Itse en osaa kutoa kantapäätä ja ilman niitä villasukat ei oo kauhean lämpimät.
  T:Viluvarvas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Terve Jenni! Voisihan sitä vaikka laittaa Villasukka-arvonnan käyntiin kun 70000 kävijää tulee täyteen! Noita sukkiahan mie teen mielelläni, joten jos ne vaan kelpaavat, niin tehdään palkinnoksi! :)
   Se on kyllä harmillista, että niin moni tuskailee tuon kantapään kanssa. Mä kävin sitä nuorena läpi sen sata kertaa äitini kanssa, ja lopulta sen tekee vaikka unissaan, et ei se niin vaikea oikeasti ole. Täytyy vaan tietää mitä tekee ja toki auttaa jos on joku lähellä keneltä voi kysyä samaa asiaa useaan kertaan tarpeen vaatiessa!

   Poista
 2. Juu ainahan arvonnat on kivoja! Mä toivon palkinnoksi sitä Juhannusruusumattoa :D ahahah...no en sentään tosissani, vaikka siis milloin vain sen lattialleni ottaisin kyllä! (paljonkohan maksaisi jos tekisit meille? ) Nuo villasukat kuulostaa hyvältä :) Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Vai mattoarpajaiset! ..jostain syystä tuo villasukka-teema tuntuu kuitenkin hieman vetävämmälle ainakin näin tekijän näkökulmasta! :D Mutta tuohon kysymykseesi laitanpa sulle viestiä tänään tulemaan... Ja katsastelin tuota kävijälaskuria, että arvonta taitaa kuitenkin mennä vasta ensi vuoden alkuun. Tällä tontulla taitaa olla noita joululahjojen väkerryksiä sen verran monta kuitenkin tuossa joulukuussa, ettei pukkaa stressiä palkinnoista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)