lauantai 9. marraskuuta 2013

Kirppistelyä ja lorukortit!


Alkuviikosta käytiin kirpparilla. :) Aika punaista! Sydäntarjotin 2e, puinen kynttilänjalka 1e ja joku halusi päästä kerralla eroon Aarikan maustepurkeistaan, kympillä kaikki viisi. Ei paha, täytyy todeta! :)

Jokseenkin sekava viikko, tai ainakin just nyt on tosi sekava olo. Onkohan kaikki tullut tehdyiksi mitä on pitänyt? Sain matonkin kudottua valmiiksim ja pääsin viimein aloittamaan toista juhannusruusumattoa, kn sain viimein oikean värista kudetta. :) Tänään käytiin tekemässä isänpäivälahjaostoksia ja kirpparikierroksen jälkeen tehtiin mansikkahyydykekakku, joka odottelee huomiseen. Ajattelin sulattaa siihen päälle huomenna vielä valkosuklaata koristeeksi. 

Iltayöstä valmistuivat viimein myös lorukortit, jotka lähetän nyt viikonlopun aikana eteenpäin. Kuulun yhteen porukkaan, jossa päätettiin tehdä lorukortteja tällä kertaa. Saan siis 11 erilaista lorua tämän oman tekoiseni lisäksi takaisin. :)

Kortin takana on loru:

Metrolla mummolaan
Limpsin lampsin, jalkapatikalla, patikalla, joo!
Köröttelen, köröttelen kympin ratikalla, ratikalla, joo!
"Soitan kelloa, painan nappia, tällä pysäkillä pois,
liukuportaita metroon ja 
metrolla mummolaan!"
Hannele Huovi 


Kuvassa siis ratikka ;)

4 kommenttia:

 1. Ihania kirppislöytöjä jälleen kerran! Meillä oli lapsena kotona tuollainen samanlainen punainen kynttilänjalka, joka koristi aina joulupöytää, kunnes eräänä jouluna vahtiminen unohtui hetkeksi ja jalka paloi pilalle :O.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuh! :O Pitääkin pitää erityisen tarkkaa huomiota jos siihen tulet laitetaan palamaan!

   Poista
 2. Nyt oon hieman kade noista kirppislöydöistä ;) tosi kivoja ! ihmekkään että loppuviikosta ei enää ollut jäljellä mitään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Heheh! Täytyy myöntää, että mulla oli hieman vaikeuksia hillitä itseni, mutta pääsin kassalle kuitenkin hihkumatta! Ehkä mua vähän hymyilytti kuitenkin? Mäkään en viikonloppuna löytänyt mitään ostettavaa, mutta ehkä tässä taas joku päivä täytyy lähteä tsekkaamaan tarjontaa! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)