sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kyöpelinvuorella retkellä..


Me lähdimme tänään pitkästä aikaa retkeilemään luontoon. Juho oli kuullut Kyöpelinvuoresta, jota oli päästävä valloittamaan. ;) Oikeasti Kyöpelinvuori on Luonnonperintösäätion omistama alue, ja tarkempaa faktaa alueesta pääsee lukemaan tästä. :) 

Meillä oli "oppaana" Juhon kaveri Jussi, joka lähti mielellään näyttämään meille, mistä sinne vuorelle oikein päästäisiin. Lähdimme iltapäivällä, auringon jo alkaessa laskea mailleen ja reissussa meillä viivähti 1h 15 minuuttia. Takaisin päin kävellessä alkoi jo hämärtää melkoisesti. Meillä oli mukana kahvit, tripit, keksit ja Fazerin sinistä, joita sitten naukkailimme takaisin päin tullessamme kun pysähdyimme hetkeksi istumaan ja ihmettelemään maisemia. Hyvältähän se kahvi maistui suklaan kera luonnon keskellä. Kotona sitten paistettiin makkarat takan lämmössä.

Mimosalla meni vähän nimet sekaisin ja kun mietimme, onko Jussin kotona vielä maatilan eläimiä, totesi Mimosa vähän ajan päästä: "Kysytään siltä pupujussilta, onko sillä vaikka lehmä?" :') voi Mimmi! Myöhemminkin välillä kysyi jotakin pupujussista, vaikka koetettiin korjata, että Jussi vaan! :)
Niin, ja käytiinhän me sitten katsomassa Jussin kanoja sekä kukkoa! :)Kyöpelinvuorta kohden..

Kyöpelinvuorelle matkalla..

Naavaa vanhassa kelottuneessa puussaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)