perjantai 1. marraskuuta 2013

Viikon touhuja! :)

Yhtenä aamuna Mimosa ja Aatos organisoivat yhdessä tyynymeren itselleen! :) Hyvin osaavat jo 1 ja 2 vuotiaat keksiä yhdessä leikkejä!

Viikko on jo perjantaissa ja en ole kerennyt kirjottelemaan tämän enempää! :O 
No, mulla on ollut hieman käsityöprojektia, jonka kanssa on ollut "pakko painaa" kaikki lapsilta jäävä vapaa-aika. Olen siis tehnyt ystävälleni villasukkia, joiden piti tänään olla valmiit. :) Viime yönä tein ne loppuun ja tälle päivälle jäi päättelyhommat. Jes! Onkin jo neljännet sukat kolmeen viikkoon. Täytyy huomenna laittaa kuvat, kun lahjat on eteenpäin laitettu!

Muuten viikko on ollut letkeää arkea. Ollaan oltu kotona ja rötväilty sadepäivinä, on ulkoiltu ja käyty kyläilemässä. Tiistaina meillä kävi entinen naapurini kahvittelemassa ja sen jälkeen kävimme mummoa moikkaamassa ja kummisetääni terveyskeskuksessa. Keskiviikkona kävimme Eila-tätini nimipäiväkahveilla ja torstaina kahviteltiin ystäväni Susannan luona. Tänään olisi vuorossa sitten pitkästä aikaa äidin irroitteluilta. :) Ystäväni muutti joku aika sitten uuteen kotiin ja kaupunkiin, kerran jo hänellä vierailimmekin lasten kanssa, mutta tänään olisi tiedossa illanistumista ystävien kesken! Ihanaa lähteä nauttimaan hyvästä seurasta, autolla tottakai! :) Pieni vaatekriisi koettaneen ennen sitä vielä. Kaupassakin olisi käytävä ja lastenvahti (iskä) tulee meille siksi aikaa kunnes Juho kotiutuu harrastuksestaan...


Pieni väsynyt ukko! ♥

2 kommenttia:

  1. Voi ei toi juhannusruusu(onks toi se?) matto on kyllä ihana! Pitäisköhän purkaa toi oma ja tehäki tollanen. Osaisinkohan mä?! Ku en mä osaa ku pylväitä tehä! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä pura! Tee toinen! :) Osaa varmasti, kun ei siihen tarvitse mitään erityistä, ketjusilmukoita, pari piilosilmukkaa, pylväitä ja kiinteitä silmukoita. Itse katsoin silmukat jostain netin silmukkalyhennesivustolta kuvien kanssa alkuun ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)