torstai 28. marraskuuta 2013

Kukkia ja perhosia...♥ :)

♥ Tällä hetkellä kaunein näkemäni retrokuosi... ♥

Meillä oli vielä muutama kuukausi sitten oranssin kauteni innoittamana Vallilan oranssi-sini-valkoiset Kullanmuru verhot. Tämän ajanjakson tullessa päätökseen, tuli olohuoneen seinälle sininen tapetti pinkkeine kukkineen. Samoihin aikoihin meillä kävi kyläilemässä yksi minulle tärkeä ihminen, joka sattui ihastumaan Vallilan verhoihin täysin. Sovimme, että tekisimme kaupat! :) Hän sai Kullanmurut ja minä sain tilalle valkoiset kirjoitut verhot sekä retrokuosiset verhot joissa oli kuulemma jo reikiä ja auringonhaalistumaakin.. Jännityksellä jäin odottamaan, millaisesta kankaasta olisi kyse! 

Voin sanoa, että nämä verhot olivat rakkautta ensisilmäyksellä! Niin just mun väriset ja kuvioiset: kukkia ja perhosia! ♥ Lisäksi ymmärsin heti, että näistä verhoista saan viimein itselleni upean retrokuosisen kevättakin, mistä olen haaveillut jo pidemmän aikaa! :) Eli vuodenvaihteen jälkeen marssin kankaineni paikallisen ompelijan luokse ja aloitamme takki-operaation. En malttaisi odottaa! :)

Edellisien postauksien dead lineihin viitaten, sain kuin sainkin Varjoteatterin ajoissa luettua! Ja lukupiirissä oli taasen ihanaa ja innostavaa! :D Lukupiireillessäni oli kotona pistetty myös tuulemaan ja kuistilla odotti Iisan huoneesta irroitettu liukuovi-järjestelmä siirtoa seuraavaan osoitteeseen! :) Jee! Ehkä olin tuota jo hieman stressannutkin, milloin ja miten sen puretaan, mutta niin vaan täällä oli Juho ahkeroinut kolmen lapsen lomassa.. Respect! Sukat ovat vielä vaiheessa... Mutta ne ei niin stressaa, saan ne varmasti valmiiksi. Kirpparihinnoittelu-urakka on sitten huomisen rasti! Ja lauantaille taitaa jäädä Iisan huoneen raivaaminen huonekaluista ja muusta roinasta vapaaksi. Mukavaa että sekin homma nyt etenee!

Huomenna olisi edessä perhekerho, jossa tunnetusti saa sukkaakin vihdoin etenemään! 
Hyvää yötä siis! :)

ps. En millään haluaisi vaihtaa tuota tämän hetken sivuston okrankeltaista taustaa pois... Pidän siitä niin paljon! Vaan pakko kai se on kun tässä joulukuuksi vaihtuu! Viimeistään sunnuntaina, kun vaihtuu kuukausi ja joulukalenterinikin pärähtää käyntiin! Kiitos muuten kovasti kyselyyn vastanneille! :) 17 "kyllä" vastauksen perusteella rohkenen kalenteria pitää, yksi "ei" vastaus tuli sekä yksi "ihan sama". Villasukka-arvontaakin luvassa varmaankin heti vuodenvaihteen kunniaksi! :) 

pps. Tervetuloa uudet lukijat! ♥ :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)