perjantai 15. marraskuuta 2013

Juhannusruusua ja hamahelmiä..


Tässä toipilaspäiviä vietellessä valmistui toinen juhannusruusu matto. Kude oli hieman paksumpaa, mistä tein itselleni tuon ensimmäisen. Ihan kiva näin valkoisenakin! :) Joulua ajatellen, voisi tehdä vaikka seinään sopivan punaisen, eli pinkin, maton jouluksi... Hmmm.. Vielähän tässä kerkeää vaikka mitä ennen joulua? :)

Tuon lyhdyn saimme vuosi sitten lahjaksi, ja harmitti, kun siitä hajosi lasi tässä taannoin... Ennen kuin keksin, että voihan niihin varmasti jostain ostaa uuttakin lasia. Mutta mistä? Ei omat raksuttimen raksuttaneet sitten lainkaan ja laitoinkin facebookkiin kysymyksen mistä voisi ostaa lasia mittojen mukaan leikattuna. Pian alkoi vastauksia tulla. :) No, lasiliikkeistäpä tietysti, mutta myös monesta rakennuspuolen tarvikkeita myyvästä liikkeestä, kuin myös valokuvaus/kehystysliikkeestä. No tietysti! :) Kiikutinkin lyhdyn sitten seuraavan mahdollisen hetken tullen valokuvaamoon ja uusi lasi maksoi 4 euroa. Tulipa kaupanpäällisinä vielä oikein kotiinkuljetuskin, kun sattui kotimme olemaan matkan varrella. ;) Ai että mitä hyvää täällä pienellä paikkakunnalla elosta on? :D Aikas hyvää palvelua sanoisin! :)


Iisa on innostunut askartelemaan hamahelmien kanssa. Tässä muutama juttu! 
Ostin myös hiiri-muotin, joka on myös tosi suloinen! :) Nämäkin hamstrattiin Tiimarin loppuunmyynnistä.

*     *     *

Täällä kotona vietetään toipilaspäivää. Mimosalla saattoi olla lämpöä aamulla, mutta ei ole mittailtu sen kummemmin. Sisällä ollaan kuitenkin vielä tämä päivä ja keräillään voimia patjoilla rötkötellen ja elokuvia katsellen. Eilen pyöri Taotao ja Babar ja tänään on ollut vuorossa Myyrät sekä Lumiukko. :) Mä olen ollut pihalla viimeksi maanantaina. Oon jo hyvin "laitostunut" tänne meidän kotiin... Vaan jospa tästä nyt uuteen nousuun, viikonloppukin käsillä! :) Hyvää viikonloppua teille!

4 kommenttia:

 1. Voi ei, paranemisia! Toivottavasta pääsette pian uloskin ja nauttimaan viikonlopu(n vesisateistei)sta :). Sitä odotellessa sulle on mun blogissa haaste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, onneksi vahvasti voiton puolella jo tauti! Ja kiitos, kiva haaste odottamassa! :)

   Poista
 2. Sinä kyllä osaat ja saat aikaiseksi. :) Ihania!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)