sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Oodi ystäville :)


Kiitos Hanna, että järjestit ihanan illan meille ystävyksille. 
Kiitos myös Susanna ja Sannapiia seurasta ja ihanasta perjantai-illasta. ♥ 

Milloinhan oli edellinen "tyttöjen ilta"? Siis erinomaista seuraa, musiikkia, herkkuja ja syvällisiä juttuja joissa palataan syvistä surunkyynelistä iloisiin muistoihin ja syvällisiin pohdintoihin... No, siitä on ihan liian kauan aikaa! :) Toki syömässä ollaan käyty kaksin ja kolminkin tässä välillä, mutta jotain tällaista olen ilmeisesti kaivannut, koska nautin siitä niin paljon. Toki kun lapsetkin ovat hieman kasvaneet, eivätkä enää ihan niin äidin varassa, voi itsekin rentoutua ja "unohtaa" puhelimen toiseen huoneeseen, jopa laukkuun lähes koko illanvieton ajaksi. ;) Joka tapauksessa, tästä tuli uusi perinteemme, ihan sovittu sellainen. (Aikaisemmin - siis silloin sinkkuaikoina - mulla oli tapana järjestää illanviettoja kotiimme, no ainakin nyt muutaman kerran vuodessa. Ne olivat kyllä tosi ihania iltoja... Ehkäpä sitä vielä jossain vaiheessa, kun pikkuiset kasvavat, tullee täälläkin joskus vietettyä iltaa pitkälle yöhön, mutta vielä ei taida olla sen aika... :) Minnes nämä nyt täältä kotoaan lähtisivät? :D ) Illanpäätteeksi hurautimme koteihimme ja kerrankin menin jo ennen kahtatoista nukkumaan, väsytti niin paljon tunteikas ilta!

Herkullista... ♥

Pari viikkoa sitten tein junasukat valmiiksi kummipojalleni

Myös Hanna sai uudet sukat lahjaksi. 
Taisivat olla ensimmäiset sukat jotka hänelle tein? :)

4 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, tyttöjen illat on ihan parhaita <3. Me ollaan käyty silloin tällöin siskon kanssa ulkona syömässä ja vaikka jossain keikalla tuulettumassa ja parantamassa maailmaa ja äitiporukalla yhdessä syömässä. Voi niitä aikoja, kun illanvieton saattoi järjestää muutaman viikon/ päivän varoitusajalla, kun nykyään tuntuu, että useamman lapsenvahdin järjestäminen samaan aikaan tekee hommasta hieman mutkikkaampaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Toisaalta, lapsenvahdiksi kelpaa isäkin oikein hyvin, mutta mistä sen yhteisen ajan sitten vielä keksisi, saati että parissa päivässä! Mahdottomuus! :))

   Poista
 2. Sulle on tunnustus mun blogissa :)
  http://kotiaitikoulu.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)